Vágólapra másolva!
Steven Gerrard szomorúan vette tudomásul, hogy át Rio Ferdinand visszatérésével lem kell mondania csapatkapitányi karszalagról az angol válogatottban.

A Guardiannak adott nyilatkozatában a középpyályás elmondta, nagyon büszke volt rá, hogy ő képviselhette a csapatot az angolok utolsó három meccsén, és bár tudta, hogy csak ideiglenesen tölti be a posztot, most mégis nehéz szívvel veszi tudomásul, hogy a Montenegró elleni, kedd esti Eb-selejtezőn ismét a térdsérüléséből visszatért Rio Ferdinandon lesz a karszalag.

"Csalódott vagyok, amiért nem én fogom kivezeti a fiúkat a pályára" - mondta a Liverpool játékosa, aki szerint semmi sem ad nagyobb lendületet egy futballistának annál, mint amikor az edző rábízza a csapatot, és - dacára az LFC gyengélkedésének - neki is ez volt a legjobb időszak a pályafutásában. "Fantasztikus élmény volt, minden percét élveztem. Ugyanakkor megértem és elfogadom a helyzetet attól a pillanattól kezdve, hogy én lettem a helyettes kapitány. Rio most visszatért, és visszaveszi a feladatot."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!