Vágólapra másolva!
A Real Madrid aranylabdása, Cristiano Ronaldo a BBC-nek adott videóinterjújában elmondta: jobbnak tartja magát Lionel Messinél, és mindneki másnál is. Beszélt a lehetséges manchesteri visszatéréséről, José Mourinhóról és a filmjéről is.   

Arról, hogy milyen érzés a világ legismertebb játékosának lenni:

"Nagyszerű dolog, egyben minden nap motivál, hogy keményen dolgozzak és egyre csak jobb legyek. A sikert nem adják könnyen, meg kell érte szenvedni, de ne értsenek félre, nem panaszkodni akarok. Boldog vagyok, hogy az lettem, ami, de ennek egyszerű oka van: bámulatos dolgokra vagyok képes a pályán, az emberek érdeklődése pusztán ennek szól."

Arról, hogy ki a világ legjobb játékosa

"Szerintem én. Mindig a legjobbként gondolok magamra. Nem foglalkoztat, hogy mit mondanak az emberek, én mindig a legjobbnak tartom magam, és most nem csak erre a szezonra gondolok. Tiszteletben tartom azok véleményét, akik szerint Lionel Messi jobb nálam. Ettől függetlenül én úgy gondolom, jobb vagyok nála, ez ilyen egyszerű."

Cristiano Ronaldo jól érzi magát Madridban, de nem tudja, mit hoz a jövő Forrás: Origo


A Manchester Cityről

"Harminc éves vagyok, gondolja, hogy pont most kezd majd érdekelni a pénz? Ha pénzre vágynék, akkor eligazolnék Katarba. A pénz nem motivál, csak a szenvedély."

A Manchester Unitedhez való visszatéréséről

"Nem tudom, mit hoz a jövő. Jelenleg boldog vagyok a Real Madridnál, a többit majd meglátjuk. A MU sokat változott az elmúlt években, és még dolgozniuk kell rajta, hogy visszatérjenek a csúcsra, és én is ezt kívánom nekik."

José Mourinhóról és a válságáról

"A labdarúgásban természetes, hogy előfordul az ilyesmi, ezért nem is lepett meg, ami történt. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy José meg fogja oldani a problémákat, és visszatérnek a nyerő útra. Ezt érdemlik a Chelsea-szurkolói is. Portugálként minden honfitársamnak csak a legjobbak kívánom, így remélem, hogy Mourinho is visszatér a legjobbak közé."

A róla készült önéletrajzi filmről

"Nem sok embernek adatik meg, hogy filmet készítsenek róla. Nagyon megtisztelő volt, és a forgatás minden percét élveztem. Úgy gondolom, a végeredmény is nagyszerű lett."

A BBC-nek adott interjú teljes egészében megtekinthető itt: