Vágólapra másolva!
Az MTK Budapest háromgólos győzelmet aratott a már bajnok Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának szombati örökrangadóján, így életben tartotta bennmaradási esélyeit. A meccs után a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov nyilatkozott.

"Nehéz meccsre számítottunk előzetesen is, ugyanis az MTK a bentmaradásért küzd. Ezúttal nem sikerült igazi átütő erővel játszanunk, így az ellenfél védelmét sem tudtuk feltörni.

Ennek ellnére bajnokok vagyunk, 12 ponttal vezetjük az NB I-et. Egyelőre a jelennel foglalkozom, és a bajnoki címet ünnepeljük, nem a mai meccset"

- mondta az M4 Sport kamerája előtt Sztanyiszlav Csercseszov.

Sztanyiszlav Csercseszov bajnoki címet ünnepelhetett Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Hosszú bajnokság volt, fantasztikus sikerek és mélypontok is voltak. A mai nap nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de

ez nem vesz el semmit az egész éves teljesítményből. Szerdán szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát is"

- mondta Bogdán Ádám.

A vereség nem szegte kedvét a klub 33. bajnoki címét ünneplő ferencvárosi szurkolóknak, akik a meccs után a pályán tekinthették meg a díjátadó ceremóniát, melynek során Bánki Eriktől és Csányi Sándor MLSZ-elnöktől a játékosok megkapták aranyérmüket, majd magasba emelhették az OTP Bank Liga legjobbjának járó trófeát is. Ezt megelőzően, a hagyományoknak megfelelően, a csapatkapitány, Dibusz Dénes Fradi-sálat kötött Albert Flórián szobrának nyakába, amihez a csapat tagjai 33-as számmal ellátott zöld egyenpólóban vonultak.