Vágólapra másolva!
Húzódik Dárdai Bence visszatérése a Hertha BSC labdarúgócsapatába. A szerda óta már 18 éves támadó középpályás októberben szenvedett bokasérülést, és januárra jósolták a teljes felépülését. Édesapja, egyben edzője, Dárdai Pál mégsem számíthat még rá. Kicsit neheztelve árulta el, miért tart tovább legkisebb fia gyógyulása.

Dárdai Pál neheztel a fiára

A magyar klubikon szavaiból kiderül: Bence magának okozta a bajt az óvatlanságával és türelmetlenségével - vette észre a Ripost.

Dárdai Pál neheztel a fiára Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

"Kicsit meg kell rónom a fitneszrészlegünket és Bencét is. Na igen, a fiatal játékosok: vannak köztük, akik lusták, mások túl motiváltak.

– magyarázta Dárdai Pál a fia túlzott akarásával, hogy a mielőbbi visszatérésén dolgozva kisebb gyulladás alakult ki a lábában.

Legalább jut ideje a dartsra Dárdai Bencének

Hozzátette, most kevesebbet csinál, így legalább jobban kiélheti magát a dartsban. Dárdai Pál szerint, ha minden jól megy, két héten belül újra számíthat a keret legfiatalabb tagjára.

A Berliner Kurier cikkéből egyébként kiderül, hogy a két idősebb Dárdai fiú, a 24 éves Palkó és 21 éves Márton már kiköltöztek a berlini családi fészekből. A még velük lakó Bencét pedig a fent említett új szenvedélye miatt látják keveset a szülei.

"Alig látom őt. Az iskolában van mit behoznia az Eb-részvétele miatt (Dárdai Bence tavaly nyáron a német U17-es válogatott erősségeként Budapesten nyert Európa-bajnoki címet – a szerző).

Aztán fitneszedzésre jár, itthon pedig megy a pincébe, ahol dartsozik"

– mesélte Dárdai Pál.