Perverz szexuális vágyairól vallott a Harry Potter Hermionéja, a szuperszexi Emma Watson

Vágólapra másolva!
A Harry Potter sikerfilmek egykori Hermionéja döbbenetes titkokat árult el saját szexuális beállítottságáról egy interjú során. A fiatal színésznő azt nyilatkozta, hogy nagy rajongója a fetisiszta kultúrának, és ő nem szingli, hanem önmaga társa. Azt is mondta, hogy előfizetője egy méregdrága internetes oldalnak, amiért szívesen fizet.
Vágólapra másolva!

Emma Watson angol színésznő Valerie Hudson-nek adott interjút a Teen Vogue számára, amikor kifejtette, hogy nagy rajongója a fetisiszta kultúrának, és ezzel olyan részleteket árult el szexuális vonzódásáról, ami sokakat sokkolhat. A fetisizmus (kink) ugyanis nem hagyományos szexuális gyakorlatokat jelent, és a szexuális partnerek közötti intimitás fokozását szolgálják. Egyesek különbséget tesznek a kink és a fetisizmus között, az előbbit a partneri intimitás fokozásaként, az utóbbit pedig annak helyettesítéseként definiálva. A kink lényegében egy gyűjtőfogalom a szex minden olyan nem hagyományos típusára, amelyben nincsen domináns fél. 

image

Szerinte példaértékű a kink kultúra, mert az ilyen kapcsolatok gyakorlói kommunikálják a legtökéletesebben az igényeiket, és ehhez kölcsönös beleegyezés szükségeltetik. 

"Ez tényleges beszélgetést és megállapodást igényel a feladatok, a munka és a felelősség átruházásáról" - nyilatkozta. 

A kislányként Hermione Grangerként a világhírnévbe csöppenő Watson arról is beszélt, hogy habár nincs tartós párkapcsolata, magát nem szinglinek tekinti, hanem önmaga társának (self-partnered), ugyanis folyamatosan azzal a külső nyomással kellett együtt élnie, hogy mire betölti a 30. életévét, már nagyon fontos, hogy férjezett édesanya legyen. 

Emma Watson, EmmaWatson
Emma Watson egy filmpremieren
Fotó: AFP

A sztár természetesen soha nem magányos, több szerelme is volt már, pár éve például Dominic Piazza-val kapták lencsevégre, de volt egy rövid kalandja az Oculus korábbi vezérigazgatójával, Brendan Iribe-vel, a Glee sztárjával, Chord Overstreettel, és a Harry Potter filmek másik nagy sztárjával, a Draco Malfoyt alakító Tom Feltonnal is. 

image

Emma még egy "drága" szexuális élvezeteket kínáló oldalnak is előfizetője, ez segít neki a szexuális élményeinek fokozásában. Ezt Gloria Steinemnek árulta el egy londoni rendezvényen. "Egy barátom mesélt nekem erről az OMGYes nevű weboldalról, amely a női szexualitásra helyezi a fókuszt. Bárcsak régebb óta létezne!" - mondta.

Az oldal tele van oktatóvideókkal arról, hogyan lehet elérni és minél jobban fokozni az orgazmust.