Halálra gázoltak egy biciklist Angliában, miután egy nő lezavarta a járdáról a kerékpárost - videó

Vágólapra másolva!
Egy évet töltött a rácsok mögött egy középkorú, fogyatékkal élő nő Londonban, miután lezavart egy biciklist a járdáról, akit pillanatokkal később halálra gázolt egy autós.
Vágólapra másolva!

A középkorú, fogyatékkal élő Auriol Gray egy évet töltött börtönben, miután káromkodva ráparancsolt egy 77 éves biciklisre, hogy menjen le a járdáról.

Az egykori szülésznőt, Celia Wardot pillanatokkal később halálra gázolta egy autós - számolt be róla a Daily Mail. A lap az esetről készült kamerafelvételt is megosztotta.

Szerdán hatályon kívül helyezték a nő ellen hozott ítéletet. A bíróság tavaly márciusban három év börtönnel sújtotta, a büntetéséből már egy évet letöltött.

 Az 50 éves, agyi eredetű bénulásban szenvedő és részben vak Greyt sógora, Alisdair Luxmoore, egy görög luxusvitorlás társaság alapítója kísérte el a tárgyalásra.

Az ellenséges gesztikuláció nem bűncselekmény, különben hétvégenként 50 000 futballszurkolót fognának el

- mondta Adrian Darbishire KC, Auriol Gray ügyvédje.

Nemrég elütött egy embert egy busz Zuglóban, ugyanazon a napon egy autós gázolt Óbudán. 2020-ban gázolt halálra egy rollerest egy busz a fővárosban, de 2023-ban is történt egy halálos gázolás a XI. kerületben. A szlovákiai Kővágáson a havon csúszott meg egy busz, és ölt meg egy 59 éves nőt.