Vágólapra másolva!
A vendéglátó együttes sikerét hozta a Honvéd és az Eger hétfő esti rangadója a Vodafone férfi vízilabda ob I-ben, a Kőér utcában.

Eredmény:
Domino Honvéd - ZF-Eger 11-10 (1-3, 4-4, 4-3, 2-0)

Bő négy perc alatt 3-0-ra elhúzott a legutóbbi bajnoki szezonban ezüstérmes hevesi alakulat a bronzérmes hazaiakkal szemben, alapvetően a jó védekezést követő megúszások révén. Vad Lajos gárdája kissé késve, de magára talált, ám ez csak a különbség átmeneti apasztásához volt elég (1-3, 2-4).

Gerendás György legénysége továbbra is dinamikusabban pólózott, elhúzott 5-2-re, a fokozatosan magához térő Honvéd azonban előbb 5-4-re, majd 6-5-re felzárkózott, a nagyszünetre mégis 7-5-ös vendégvezetésnél vonulhattak el a csapatok.

A gólzáporos első félidőt a harmadik nyolc percben sem követte találatszegényebb játék: hol emberelőnyös helyzetből, hol büntetőből voltak szinte folyamatosan eredményesek a felek. A sajátos egyensúly (5-8, 6-9, 7-10) csak a játékrész hajrájában bomlott meg, amikor is a hazaiak - elsősorban a négy gólig jutó Marnitz Gergő és a szintén roppant fiatal, 3 gólos Bátori Bence révén - 9-10-re alakították az állást.

A befejező negyed elején aztán meglett a döntetlen is Szivós Márton jóvoltából, aki ezután újból - harmadszor is - parádésan villant, így először vezetett a Honvéd (11-10). Először, egyszersmind a legjobbkor is, hiszen az Eger ezt követően már képtelen volt egyenlíteni a rendkívül izgalmas és fordulatos rangadón a lelkes vendéglátókkal szemben.