Vágólapra másolva!
Egyre jobb formába lendül a Matáv Compaq Sopron futballcsapata. A legutóbbi két összecsapáson hat pontot szereztek Reszeli Soós István fiai.

A Zalaegerszeg ellen a hajrában beállt Sira István döntő gólpasszt adott Csiszár Ákosnak, Kispesten pedig már önmaga lőtte a gólokat: először a 3. percben talált be a Honvéd kapujába, majd a hajrában bemutatott parádés csukafejesével végleg eldöntötte a meccset.

"Mint minden önérzetes, magára valamit is adó futballistát, engem is bántott kicsit, hogy a ZTE ellen nem kerültem a kezdőcsapatba" - mondta a két éve Debrecenből Sopronba került csatár. "Aztán úgy voltam vele, ha már a hajrában pályára kerültem, megpróbáltam mindent megtenni, egyrészt azért, hogy nyerjünk, másrészt pedig hogy játékommal beverekedjem magam a kezdőbe a Kispest ellen. Sikerült, bár ahhoz, hogy a beadásom gólpassz legyen kellett Csiszár Ákos jó helyzetfelismerése is. Kispesten egészséges önbizalommal léptem pályára, és a harmadik percben gólt lőttem. Tóth Misi jó átadását követően éreztem, hogy el kell lőnöm a labdát, a tizenhatoson belülről muszáj megpróbálni. Ilyenkor a legfontosabb, hogy eltalálja a kaput az ember. Abból ugyanis legjobb esetben gól születhet, de az is előfordulhat, hogy kijön a kapusról a labda, és lehet duplázni. Az ország másik végéből kerültem Sopronba, és úgy érzem, életem legjobb döntése volt, hogy ide igazoltam."

Botár László

Korábban:

Somogyi gyors felépülésben bízik