Vágólapra másolva!
A Ferencváros az első félidőben szinte tetszés szerint érte el góljait, de szünet után jobbára csak Szűcs Lajos bravúrjainak köszönhette, hogy győztesen jöhetett le a pályáról.

Borsodi Liga, tizedik forduló
Ferencváros - Győri ETO 3-1 (3-0)
Üllői út, 6000 néző, V: Makai
FTC: Szűcs L. - Hrutka, Dragóner, Gyepes - Kriston, Lipcsei, Horváth P. (Jancula, 54.), Szabó T. (Vén, 67.), Szkukalek - Jovic, Gera (Zombori, 32.)
Győr: Sebők - Bognár, Stark, Böjte - Lakos (Oross, 65.), Golovic, Farkas, Szanyó (Rósa D., 41.) - Baumgartner, Dulcea (Károlyi, 59.), Vayer
gól: Horváth P. (5., 37., 11-esből), Lipcsei (45.), illetve Oross (81.)

5. perc: Szabó Tibor szerzett labdát a győri térfél közepén, egyből Gera elé tálalt, aki gólhelyzetbe került, majd lecsúszott lövésébe Horváth Péter belelépett, s róla a kapuba perdült a labda (1-0).

15. perc: Baumgartner ugratta ki Dulceát, akinek 14 méteres, jobb felső sarokra irányzott bombáját Szűcs Lajos bravúrral szögletre tolta.

25. perc: Dragóner átadásánál állva maradt a teljes győri védelem, Horváth így egyedül törhetett kapura, de a kivetődő Sebőkbe lőtt.

37. perc: Szabó indította a felezővonalról Jovicot, aki betört a büntetőterületre, ahol Böjte buktatta. A tizenegyesből Horváth a kapu jobb sarkába helyezett (2-0).

45. perc: Előbb Lipcsei lövése, majd Jovic fejese landolt a kapufán, ám a győriek továbbra is csak nézték, hogy ezt követően Lipcsei 5 méterről, ballal, kapásból a bal sarokba továbbította a labdát (3-0).

53. perc: Baumgartner labdájával Stark egyedül törhetett a Ferencváros kapujára, de óriási gólhelyzetben Szűcs Lajosba lőtt.

56. perc: Baumgartner Starkhoz hasonlóan szintén egyedül vezethette rá a labdát a Ferencváros kapusára, aki ezúttal is látványos vetődéssel mentett.

81. perc: Rósa Dénes a jobb oldalról adott be, Oross egyedül rajtolt a labdára a ferencvárosi védők között, lövését Szűcs Lajos kiütötte, a kipattanót a cserejátéjos 3 méterről a kapu közepébe lőtte (3-1).

A második félidő közepén verekedés tört ki a lelátón. A botrányt az okozta, hogy a ferencvárosi szurkolók egy csoportja összetűzésbe keveredett néhány kínai nézővel, és a szóváltás ütleggé fajult. A biztonsági embereknek negyedóra alatt sikerült megfékezni az indulatokat. Mire a rendőrség is a helyszínre érkezett, addigra teljes mértékben helyre állt a rend.