Vágólapra másolva!
Valószínűleg már a keddi rendkívüli sajtótájékoztatón bemutatják a Matáv Sopron új vezetőedzőjét, Simon Tibort, aki a labdarúgással kapcsolatos tevékenységektől március 4-ig eltiltott trénert, Reszeli Soós Istvánt váltja a kispadon.

Már megkezdődött a levélváltás Reszeli Soós István és a Matáv Sopron labdarúgó kft. között. A Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága által március 4-ig eltiltott tréner még a kedd délelőtti fellebbezési tárgyalás előtt elküldte a soproni klubnak a levelét, melyben ki nem fizetett járandóságát kéri, amihez ügyvédje hivatalos felszólítást is csatolt. Reszeli mindenképpen békében szeretne elválni, annak ellenére, hogy szerinte az ominózus eltiltását eredményező Vasas-mérkőzést követően néhány soproni vezető olyan magatartást tanúsított vele szemben, ami akár jogi lépéseket is vonhatna maga után.

Ezzel egy időben a Matáv Sopron vezetése holnap délután hat órára rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze a "hűség városában". Ezen feltehetően már bemutatják az új vezetőedzőt, Simon Tibor, az NB I/B-ben szereplő REAC jelenlegi trénere személyében. Azaz Reszeli Soós fellebbezési tárgyalásától függetlenül edzőváltásra kerül sor Sopronban.

Bánki József

Korábban: