Vágólapra másolva!
Győrött a Zalaegerszeg vendégjátékával kezdődik a magyar labdarúgó-bajnokság 25. fordulója, ám az igazi nagy csatát a szombati, - a Sport1 által a televízió jóvoltából is látható - Ferencváros-Újpest párharc jelenti majd.

A magyar labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának nyitómérkőzésén Győrött a Zalaegerszeg vendégeskedik. A hazaiaknál Mracskó és Dienes még sérült, ám Böjte már letöltötte eltiltását. A vendégeknél ismét játszhat Sabo, valamint Szamosi, utóbbi várhatóan a kezdőcsapatban kap helyet. A találkozó érdekességét Marek Krejci személye jelentheti: a szlovák olimpiai válogatott labdarúgót ugyanis majdnem a Zalaegerszeg szerződtette, ám végül Győrött kötött ki. A mérkőzés Ábrahám játékvezető irányításával 16.15 órakor kezdődik.

A várható kezdőcsapatok
Győr: Molnár - Bognár, Böjte, Stark, André - Baumgartner, Farkas, Krejci, Károlyi - Szanyó, Semenik.
ZTE: Turi - Kocsárdi, Urbán, Csóka, Szamosi - Balog, Nagy L., Molnár B., Egressy - Kenesei, Waltner.

Hatalmas érdeklődés előzi meg a magyar bajnokság hét végi csúcsrangadóját, a Ferencváros-Újpest mérkőzést. A totózóknak viszont jó hír, hogy az összecsapás csupán pótmérkőzésként kapott helyet, így legrosszabb esetben is a telitalálatot ronthatja el. Az Újpest már leköltözött Gödre, Glázer Róbert ugyanis ragaszkodik a jól bevált szisztémához. A csapatban mindenki egészséges, nincsenek eltiltottak, így a lilák legjobb előjelekkel várják a találkozót. A hazaiaknál az eltiltott Kristonra és Jovicsra nem számíthat a szakvezetés, és mivel Kapic, Pinte, valamint Horváth is kisebb sérüléssel bajlódik, visszatért a csapathoz a az ESMTK-ban kettős igazolással játszó Kuznyecov.

Izgalmas találkozó vár a Videotonra, amely másfél héten belül másodszor látogat Akasztóra a Dunaferrhez. A Magyar Kupában 2-0-ra kikapott a fehérvári együttes, úgyhogy van miért visszavágni. Várhidi Péter nem számíthat Kiskapusi, Szalai, Vasas, Kovács és Hamar játékára, Tímár pedig sárga lapos eltiltását tölti. A Dunaferrnél a legnagyobb gondot a pénzhiány jelenti, egyelőre pontlevonás fenyegeti a klubot, ha nem egyenlítik ki tartozásukat.

A nyugati rangadón a Szombathely a Matáv-Sopront fogadja, és bár Selymes, Szekér, Alex, Nagy László és Flavio Pim sérült, várhatóan szombaton játékra jelentkeznek. Filipovic viszont sárga lapjai miatt nem játszhat. A vendégek a Dunaferr elleni sikerrel melegítettek, Simon Tibor csupán Orabineccel nem számolhat.

A 25. forduló párosítása
Március 15., péntek:
Győr - ZTE (m2) 16.15
Március 16., szombat:
Dunaferr - Videoton 15.00
DVSC - MTK (m1) 16.30
Vasas - Kispest 17.00
Haladás - Sopron 17.00
FTC - Újpest (Sport1) 18.30

Pincési László

Korábban:

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei

Fórum: