Vágólapra másolva!
Ha nem is csupán diadalittasan, de semmiképpen sem szárazon ünnepeltr fél Zalaegerszeg a klub  történetének első bajnoki címét. A mámoros napoknak és a már zsebben lévő aranyéremnek köszönhető, hogy Bozsik Péter vezetőedző csütörtökön szabadnapot adott labdarúgóinak a szombati, Videoton elleni hazai búcsúfellépés előtt.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője érdeklődésünkre elmondta: látványos külsőségekkel kívánják ünnepélyessé tenni a mérkőzést és az azt követő díjátadást. Zalaegerszegre várják például a Magyar Labdarúgó Liga részéről Demján Sándort, Muszbek Mihályt, Mészöly Kálmánt és Gelei Károlyt is.

A gyepen pom-pomos lányok masíroznak kedvcsinálóként, a lefújást követően pedig gyorsan betolják az előre elkészített, 36 négyzetméteres színpadot, amelyre az újdonsült bajnokcsapat tagjai állhatnak fel, s átvehetik a bajnoki trófeát és az aranyérmeket. Ezután a rendezők kinyitják az úgynevezett menekülő kapukat is, így a zalai közönség ismét együtt ünnepelheti a futballistákkal a történelmi sikert.

Bánki József

Ajánlat:

Az UEFA-kupás hely a tét az NB I utolsó körében

Korábban:

Fórum:

MTK vagy ZTE?