Vágólapra másolva!
Nem véletlen, hogy e heti válogatottunkban négy Videoton-játékos is helyet kapott, ugyanis a Bicskei Bertalan egykori szövetségi kapitány által vezényelt fehérváriak tavasszal még százszázalékosak, s a múlt héten mindkét meccsüket megnyerték, szombaton például a címvédő ZTE-t győzték le 3-0-ra idegenben. Ezúttal kiemeltünk egy második vonalbeli produkciót is: az NB I B-s Büki TK csatára, Bausz Róbert öt gólt szerzett a Monor elleni találkozón.

Végh Zoltán (Videoton): A Vidi tavasszal szárnyal, Bicskei Bertalan együttese eddig az összes meccsét megnyerte. A fehérváriak kapusa a Sopron elleni 3-2-es és a bajnok ZTE elleni 3-0-s győzelem során is magabiztosan védte kapuját, sokat hozzátett a néhány nap alatt begyűjtött hat ponthoz.

Éger László (Debrecen): Télen - több egykori csapattársához hasonlóan - elhagyta a süllyedő dunaújvárosi hajót Éger László, s a játékos bizony jelentős erősítést jelent a legjobb vidéki helyezéssel büszkélkedő Debrecennek. A védő a Fradi elleni győztes meccsen büntetőből betalált, majd a hét végén sem rajta múlt, hogy Siófokról csak egy pontot hoztak el Szentes Lázár tanítványai.

Bognár Zsolt (Ferencváros): Az egykori győri védő nem volt részese a Fradi Loki elleni fiaskójának, ám a hétközi sérüléshullám miatt a hét végén Garami József lehetőséget adott a bizonyításra a fiatal védőnek. Bognár élt is a lehetőséggel: megbízhatóan védekezett, s ő lőtte a zöld-fehérek második gólját.

Vasas Zoltán (Videoton): Ritka a győzelem jó védők nélkül. A Videoton biztos pontja volt a huszonöt éves Vasas, aki megbízhatóan focizott a fehérváriak mindkét győztes találkozóján.

Bajnokot vert a Vidi/sport/magyarfoci/20030315pontot.htmlDebrecenben bukott a Ferencváros/sport/magyarfoci/20030312siman.htmlKi nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

Fülöp Zoltán (Siófok): A vörös hajú, egykori ferencvárosi támadó szerdán az Újpest, és szombaton a DVSC ellen is döntetlent érő gólt szerzett, így elsősorban neki köszönhető, hogy a pénzügyi gondokkal küzdő Balaton parti egylet még mindig a felsőházi, hatodik helyen áll a tabellán.

Pomper Tibor (Videoton): A középpályás mesterien dirigálta a remeklő fehérvári csapatot, ráadásul a szerdai és a szombati derbin is eredményes volt: a Sopron és a Zalaegerszeg ellen is távolról szerzett szépségdíjas találatot.

Dvéri Zsolt (Videoton): Pomper technikás csapattársa szintén kulcsfigurája volt az elmúlt két fordulónak, az exújpesti játékmester többek között két pazar szabadrúgásgóllal vétette észre magát.

Somogyi József (Sopron): Bár a Sopron a hétközi meccsen elbukott a Videoton ellen, a 3-2-es vereség nem varrható Somogyi nyakába. A hét végén pedig egészen remekül futballozott, s igazi karmestere volt csapatának, ráadásul a nemsokára harmincöt éves középpályás kétszer be is vette a Dunaferr kapuját.

Welton da Silva (MTK): A kék-fehérek izraelből szerződtetett brazil támadója remekül játszik új csapatában. Egy csatár dolga a gólszerzés, és ebben a brazil nagyon jó: a Kispest ellen győztes gólt szerzett, Békéscsabán pedig, bár arcpirító döntetlent ért el a listavezető, Silva ekkor is eredményes volt.

Bausz Róbert (Büki TK): Noha az NB I/B-ből ritkán válogatunk, a Sopronból a Büki TK-hoz igazolt Bausz teljesítménye mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A második vonalban a második helyen álló csapat játékosa a Monor elleni 5-0-s meccsen elemében volt, ugyanis ő lőtte a hazaiak összes gólját - illetve az egyiket fejesből szerezte...

Szabics Imre (Sturm Graz): A Sturm Graz 5-0-s vereséget szenvedett az idény első mérkőzésén, ám ezt követően a stájer együttes kétszer is nyert, a csapat magyar támadója, Szabics Imre pedig mind a két fellépésen góllal járult hozzá a sikerhez. Ráadásul a magyar csatár Admira Wacker elleni találata a győzelmet jelentette a graziak számára, s Szabics tizenegy góljával második az osztrák góllövőlistán.