Vágólapra másolva!
Gyenge játékkal, igazságos, gólnélküli döntetlen született a Borsodi Liga 21. fordulójának nyitómérkőzésén, amelyen az MTK a Matáv-Sopront látta vendégül.

Borsodi Liga, 21. forduló:
MTK Hungária - Matáv-Sopron 0-0
Hidegkuti-stadion, 800 néző
vezette: Hajdó
MTK: Hajdu - Molnár, Komlósi (Elek 73.), Smiljanic, Füzi - Czvitkovics, Illés, Jezdimirovic, Rednic - Zavadszky, Silva (Dragan a szünetben)
Sopron: Farkas - Balaskó (Horváth A. 64.), Csiszár, Tóth A., Majoros - Horváth R., Pintér (Fehér 70.), Somogyi, Bagoly - Tóth M., Sira (Javrujan 56.)
sárga lap: Smiljanic (66.), illetve Somogyi (26.), Pintér (67.), Horváth A. (83.)

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A magyar bajnokikat övező érdektelenség tökéletes összképét láthatta az a mindössze nyolcszáz néző, aki a hűvös idő ellenére kilátogatott a Hidegkuti-stadionba.

A Borsodi Liga 21. fordulójának nyitómérkőzésén az MTK a Sopront fogadta, s annak ellenére, hogy előbbi az egyik bajnokaspiráns, utóbbi pedig az alsóház egyik együttese, sok különbséget nem lehetett felfedezni játékukban.

Az első játékrészben Silva két helyzetecskével melegítette be Farkas kapust, míg a második játékrészben, az 58. percben Dragan a bal oldali beadását belsőzte léc fölé Illés. A helyzetek száma ezzel gyakorlatilag ki is merült, az MTK gyengén futballozott, a Sopron pedig megérdemelten szerezte meg az egyik pontot.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20030315aborsodi.htmlGellei és Róth kijelölte Eb-keretét/sport/magyarfoci/20030321gellei.htmlKi nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

Egervári Sándor (MTK): "Meglehet, kulcsjátékosaink hiányoztak, ezt a mérkőzést ennek ellenére nyernünk kellett volna. Törekedtünk arra, hogy feltörjük a soproni védelmet, de nem sikerült, ráadásul a fontos pillanatokban rosszul döntöttünk."

Komjáti András (Sopron): "Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal nem. Azt hiszem azonban, ha a bajnokjelölttől összességében négy pontot veszünk el, az nem rossz teljesítmény."