Vágólapra másolva!
A Ferencváros lesz a továbbjutást már kedden kiharcoló Debrecen ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa május 6-ai fináléjában: a zöld-fehérek Tököli duplájával a szerdai elődöntőben 2-1-re nyertek a másodosztályú BKV Előre ellen.
Forrás: MTI
Nagy volt a küzdelem
Fotó: MTI
Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő:
BKV Előre - Ferencváros 1-2 (1-1)


BKV Előre:
Ferencváros:
gól:
sárga lap:

17. perc: Tökölit ugratták ki a védők közül, a kimozduló hazai kapus megelőzte őt, ám nagy igyekezetében saját védőjét találta el, így a ferencvárosi csatár könnyedén az üres kapuba guríthatott (0-1).

26. perc: a középen megiramodó Vöröst Dragóner állította meg szabálytalanul. A megítélt szabadrúgást Hegedűs 19 méterről a bal felső sarokba csavarta (1-1).

NB I: Dunaferr-veréssel zárkózik a Kispest/sport/magyarfoci/20030416dunaferrveressel.htmlGera útjára indította a Fradi Mail-t/sport/magyarfoci/20030416gera.htmlTippelj!http://www.tippelj.hu

81. perc: egy rövid felszabadítást követően a labda Penksához került, aki a középen érkező Tökölihez passzolt. A csatár 14 méterről, kapásból a felső lécet találta el, a labda onnan pattant a gólvonalon túlra (1-2).

A másodosztályú BKV Előre mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfele volt az NB I-ben éllovas Ferencvárosnak, a helyzeteit jobban kihasználó vendégek kis szerencsével jutottak be a Magyar Kupa döntőjébe.