Vágólapra másolva!
Alberto Zaccheroni, az Internazionale vezetőedzője azt szeretné, ha a januári átigazolási időszakban csapatához kerülne az AS Roma labdarúgója, Jonathan Zebina. Az Arsenal a "Real Madrid-verő" José Reyest nézte ki magának. 

Zaccheroni olyannyira komolyan gondolja Zebina leigazolását, hogy már meg is kérte Massimo Moratti klubelnököt a szükséges lépések megtételére. A védelem két legjobbja, Marco Materazzi és Fabio Cannavaro gyakran bajlódik sérüléssel, s ezért lenne szükség egy hasonló képességű hátvéd megszerzésére. A tréner kérése és véleménye is azt mutatja, hogy ebben a szezonban alaposan megváltozott a korábban sokszor, s nem is ok nélkül bírált francia futballista megítélése. Zebina hónapok óta kiválóan játszik, szinte kirobbanthatatlan a Serie A-ban éllovas AS Roma védősorából. Szerződése júniusban jár le a fővárosi klubnál.

Európa legjobb labdarúgóklubjai élénk figyelemmel kísérik a 20 éves José Reyest, ennek legújabb jele, hogy az Arsenal már a januári átigazolási időszakban szerződtetné.

Az angolok 5 millió fontot fizetnének a szupertehetségért. A Sevilla szélsője hetek óta kiválóan futballozik, állandó tagja lett a spanyol válogatottnak, de legszebb sikerét november 9-én, a Real Madrid ellen érte el. Kiismerhetetlen cseleivel megbolondította a királyi gárda védelmét, rendkívül sokat tett csapata 4-1-es sikeréért.