Vágólapra másolva!
A Feyenoord a következő szezonra megszerezte az RBC Roosendaal középpályását, Erwin de Graafot. A Werder Bremen a Kicker információi szerint mindenben megegyezett a Kaiserslautern válogatott csatárával, Miroslav Klosével, és a Standard Liege-ben futballozó belga támadót, Émile Mpenzát is kiszemelte.

A Blackburn Rovers német védője, Markus Babbel elismerte, hogy a Schalke 04 érdeklődik iránta. A Leicester City a skót Livingston trinidadi védőjét, Marvin Andrewst szemelte ki.

A Barcelonát ezúttal a Juventus francia csatárával, David Trézéguet-vel hozták kapcsolatba, de a katalánok állítólag érdeklődnek az AS Monaco középpályása, Jérome Rothen iránt is.

Az Athletic Bilbao tárgyalásba kezdett kapusával, David Aranzubiával a focista szerződésének meghosszabbításáról. Az AS Roma francia védője, Jonathan Zebina egyelőre nem tudott megegyezni klubjával szerződése meghosszabbításáról, így elképzelhető, hogy a nyáron ingyen távozhat a Farkasoktól.

A Real Sociedad viszont három játékosával is szerződést hosszabbított: Agustín Aranzábal, Igor Jauregi és Mikel Aranburu is új kontraktust írt alá. Az FC Basel a szezon végéig leigazolta az argentin középpályást, Francisco Guerrerót.