Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer élesen bírálta José Mourinho szókimondó stílusát, és az eredményeit is megkérdőjelezte. A Bayern München labdarúgó-csapatának tiszteletbeli elnöke szerint a portugál nem érdemelte meg a FIFA-tól az év edzőjének járó díjat.

"Udvariatlanul és neveletlenül viselkedik" - idézte a németek kétszeres aranylabdását a Goal.com. Bár Mourinho az Interrel 2010-ben a BL mellet az olasz bajnokságot és az olasz kupát is megnyerte, Beckenbauer szerint nem ő volt a legjobb edző tavaly. "A világ szakemberei értékelték, hogy a legjobb eredményeket ő érte el, a riválisokhoz képest gyengébb háttérrel. De ne felejtsük el, hogy faragatlanul viselkedve valósította meg céljait. Ráadásul ugyanezen edző csapata szenvedte el az ősszel a Barcelona elleni megalázó 5-0-s vereséget".

Mourinho nyáron szerződött a Real Madridhoz az Intertől, együttese a spanyol bajnokság második helyén áll két ponttal lemaradva a Barcelona mögött. A két együttes őszi csatáját a Barca hazai pályán magabiztosan nyerte 5-0-ra.

Mindent egy helyen az Eb-ről