Vágólapra másolva!
A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard elárulta: ugyan korábban már háromszor is kikosarazta az őt szerződtetni kívánó José Mourinhót, mégis vágyik arra, hogy a portugál edző keze alatt dolgozzon.   

José Mourinho régi csodálója Steven Gerrardnak. Amikor még a Chelsea menedzsereként dolgozott (2004 és 2007 között), két átigazolási időszakban is megpróbálta Londonba csábítani a liverpooli középpályást, aki azonban nem állt kötélnek.

Gerrard augusztusban azt is elárulta a Daily Mailnek, hogy Mourinho két évvel ezelőtt, már a Real Madrid edzőjeként újra megpróbálta becserkészni, ám ő harmadszor is kikosarazta.

"Vannak játékosok, akik valóságos háborúba kezdenek, hogy elhagyhassák a klubjukat, ha a Real Madrid vagy a Barcelona érdeklődik irántuk, de én nem ilyen vagyok" - mondta a 32 éves játékos, aki szilárd klubhűsége ellenére most mégis biztató jelzést küldött az általa különlegesnek tartott Real-edzőnek.

"Szeretnék együtt dolgozni Mourinhóval " - jelentette ki a Twitteren, majd egy másik kérdésre válaszolva azt is bevallotta, hogy Xabi Alonso volt a legjobb középpályás, akivel valaha egy csapatban játszott. "Hiányzik a közös játék vele" - mondta a spanyolról, aki Mourinhóhoz hasonlóan szintén a Real Madrid alkalmazottja.