Nem húzta ki az idény végéig a Milan edzője

Sinisa Mihajlovic, AC Milan, foci
AC Milan's coach from Serbia Sinisa Mihajlovic looks on before the Italian Serie A football match AS Roma vs AC Milan on January 9, 2016 at Rome's Olympic stadium. ANDREAS SOLARO / AFP
Vágólapra másolva!
Menesztették posztjáról Sinisa Mihajlovicot, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

A klub hivatalos honlapjának keddi beszámolója szerint a szezon végéig Cristian Brocchi, az együttes korábbi játékosa ül majd a kispadon, aki eddig a Primavera-csapatot irányította.

A 47 éves Mihajlovic tavaly júniusban vette át a csapat irányítását, de nem tudott jelentős előrelépést elérni az évek óta hullámvölgyben lévő Milannal.

A Milan-címeres öltöny mostantól már Brocchin lesz, és nem Mihajlovicon Forrás: AFP/Andreas Solaro

A kupadöntővel meg lehetne menteni az idényt

A Milan 32 fordulót követően csak a hatodik a Serie A-ban, ugyanakkor az olasz kupában döntőt játszhat. Ott majd a bajnoki címvédő Juventus lesz az ellenfele. A torinóiak szombaton éppen a San Siro Stadionban nyertek 2-1-re - Mihajlovic utolsó mérkőzésén.

A Milannál finoman szólva sem születtek átgondolt döntések az utóbbi időben az edzői poszton. Massimiliano Allegri 2014 januári menesztése óta ült már két, edzőként rutintalan klublegenda a kispadon Clarence Seedorf és Filippo Inzaghi személyében, de egyikük sem váltotta meg a világot, a mostani idénynek pedig Mihajloviccsal vágott neki a csapat, de Silvio Berlusconi elnöknél máris elfogyott a türelem.