Kiverték a fogát az Arsenal kölcsönjátékosának a San Siróban - kép

FC Internazionale v ACF Fiorentina - Serie A NurPhoto sport-Soccer-Football FC Internazionale v ACF Fiorentina Serie A Italian championship Serie A football match Giuseppe Meazza stadium Lucas Torreira ACF Fiorentina Lautaro Martinez FC Inter Luca Rossini
Lucas Torreira (ACF Fiorentina) and Lautaro Martinez (FC Inter) during the Italian championship Serie A football match between FC Internazionale and ACF Fiorentina on March 19, 2022 at Giuseppe Meazza stadium in Milan. (Photo by Luca Rossini/NurPhoto) (Photo by Luca Rossini / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az uruguayi válogatott Lucas Torreira eseménydús mérkőzést játszott szombat délután a címvédő Inter otthonában. A Fiorentinában kölcsönben szereplő középpályás előbb gólt lőtt, majd egy ütés következtében elvesztette az egyik fogát. Ennek ellenére még a meccs után is volt oka az örömre, mivel a firenzei együttes elvitt egy pontot a San Siróból.

Lucas Torreira góljával szerzett vezetést a San Siróban, nem sokkal később aztán kapott egy ütést az arcára. Az eset nem tűnt komolynak, de a meccs utolsó perceire nyilvánvalóvá vált, hogy vattakorong van a szájában.

A Football Italia beszámolója szerint a 26 éves játékos teljesen nyugodtan vette tudomásul, hogy mi történt, odasétált a Fiorentina orvosi stábjához és átadta a kiütött fogat, ezt követően pedig folytatta a mérkőzést.

Az Arsenal kölcsönjátékosának a meccs után doppingvizsgálaton kellett megjelennie, ahol kapva kapott az alkalmon és megosztotta fogatlan mosolyát a közösségi oldalán.

Torreira a nyáron igazolt az Arsenaltól kölcsönbe a Fiorentinához, ahol eddig 25 bajnokin négy gólt lőtt.