Vágólapra másolva!
A Bayern Münchentől távozó Robert Lewandowski hétfőn csatlakozott az FC Barcelona együtteséhez, ám úgy tűnik nem mindenki örül a lengyel klasszis klubváltásának. A csinos mexikói sportriporter, Vanessa Huppenkothen a közösségi médiában fogalmazott meg éles kritikát a 33 éves csatárral szemben.

Lewandowski már hónapokkal ezelőtt többször jelezte, hogy távozni szeretne a német rekordbajnoktól, de az egyesület vezetősége korábban kijelentette, hogy nem eladó, végül a bajorok a hétvégén megegyeztek a sztárcsatár átigazolásáról a Barcelonával. A bejelentés után Vanessa Huppenkothen –akinek édesapja a Schalke korábbi német játékosa, Dieter Huppenkothen – cseppet sem volt boldog és a közösségi médiában élte ki haragját. A 37 éves sportriporter a Twitteren osztott meg egy képet Lewandowskiról, akit "hálátlannak" nevezett, amiért nyolc év után elhagyta a Bayern Münchent.

– fakadt ki a csinos műsorvezető.

Huppenkothen ezt követően sem fogta vissza magát és egy másik bejegyzésben is odaszúrt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél 2020-ban és 2021-ben is az év játékosának választott lengyel támadónak, utalva arra, hogy cseppet sem pótolhatatlan.

- írta az ESPN műsorvezetője.

A Bundesliga hétszeres gólkirálya 2014 nyarán, a Borussia Dortmundtól érkezett a Bayern Münchenhez, amellyel minden évben bajnokságot nyert. Emellett egyszer a Bajnokok Ligájában, háromszor pedig a Német Kupában ünnepelhetett győzelmet, és számos gólrekordot megdöntött.