Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mégsem érkezik a világbajnok focista, megbukott az orvosi vizsgálaton

Real Betis v FC Barcelona - La Liga Santander Real Betis FC Barcelona La Liga Santander Samuel Umtiti La Liga Santander match Estadio Benito Villamarin May Seville Horizontal SPORT FOOTBALL PLAYER PHOTO
Samuel Umtiti of Barcelona during the La Liga Santander match between Real Betis and FC Barcelona at Estadio Benito Villamarin on May 7, 2022 in Seville, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Mégsem lesz a Stade Rennes labdarúgója Samuel Umtiti, aki a Barcelonától érkezett volna kölcsönbe.

A TV3 információi szerint a gond az orvosi vizsgálattal adódott, amelyen nem ment át a világbajnok védő, emiatt a francia klub vezetősége úgy döntött, eláll az üzlettől.

Azt nem tudni, pontosan mi lehetett a probléma, de Umtiti 2018 júniusa óta folyamatos térdproblémákkal küzd, a legutóbbi szezonban mindössze 90 percet játszott a Barcelonában.

Egyelőre marad a Barca játékosa Samuel Umtiti Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A rendre sérüléssel bajlódó védőnek így új csapat után kell néznie, ugyanis a Barcelonánál már hetekkel korábban közölték vele, hogy nem szerepel a klub jövőbeli terveiben. A spanyol sztárcsapat gondját az sem oldaná meg, ha egyoldalúan felbontaná Umtiti 2026. június 30-ig érvényes szerződését, ugyanis jó eséllyel a következő négy évben fizetnie kellene a játékos kontraktusában szereplő garantált fizetést.

Mindent egy helyen az Eb-ről