A Fradi focistája az Újpest elleni rangadóról: "Odamegyünk hozzájuk és elhozzuk tőlük a három pontot, nincs mese"

MMAEE, Samy
Tallo Gadji Celi Carmel Junior (j) újpesti és Samy Mmaee ferencvárosi a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő és első helyen álló Ferencváros május 1-jén, hétfőn idegenbeli derbit vív az Újpest ellen. A találkozón már a zöld-fehér csapattal tart marokkói válogatott védő is, Samy Mmaee is, aki a DVSC ellen játszott február 26-i bajnokinkon szenvedett sérülést.

A 26 éves játékos a legutóbbi Vasas ellen meccsen csereként már pályára léphetett, ezzel egy nehéz időszak végére pontot téve. A védő a fradi.hu-nak beszélt a felépülésről, na meg az Újpest elleni rangadóról.

"Örülök, hogy végre megint teljesértékű munkát végezhetek. Nem volt könnyű az elmúlt két hónap. Most arra kell figyelnem, hogy türelmes legyek,

ne akarjak azonnal mindent megcsinálni a pályán" - mondta Samy Mmaee, aki hozzátette, ilyenkor sérülésnél egyet tehet az ember, ugyanis hiába dühöng, azzal nem lesz jobban.

Samy Mmaee ott lehet a pályán az Újpest ellen Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Ki kell tisztítanod a fejed és egy picit ki kell kapcsolnod magad. Csak így tudsz teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálni, ez egy mentális erőpróba,

Hozzátette, most mér ott akarok lenni a pályán, segíteni a csapattársakat.

"Leszegett fejjel koncentráltam a felépülésemre. Ahogy telnek a napok, egyre jobb erőben érzem magam, de természetesen fizikailag még van hová fejlődnöm, de remélem, hogy hamarosan minden erőmmel a közös célunk, a bajnoki cím megszerzésében segíthetem a csapatot."

Samy Mmaee az Újpest elleni rangadóról is ejtett pár szót.

"Az Újpest elleni bajnokik mindig különlegesek, nemcsak a két csapat történelmi rivalizálásának fényében, hanem a szurkolók miatt is. Mindig elképesztő atmoszférában játszhatunk, de ez a derbik esetében különösen igaz.

Tudjuk, hogy ez a párharc milyen fontos, számunkra mindig az év legjobban várt mérkőzései közé tartoznak. Odamegyünk hozzájuk és elhozzuk tőlük a három pontot, nincs mese."