Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain támadója az instagram-oldalán posztolt történetében szidta a klubját, miután az előzetes egyeztetés nélkül szerepeltette a 2023/24-es szezonra szóló stadionbérleteket népszerűsítő videójában.

„Épp most láttam a klub 2023/24-es szezonra szóló stadionbérleteket reklámozó videóját. A klub nem egyeztetett velem, vagy a képviselőimmel ennek tartalmáról.

– fogalmazott közleményében Kylian Mbappé.

Kylian Mbappének mindig van valami problémája Forrás: AFP/Franck Fife

A katari világbajnokság előtt nem hajlandó részt venni a csapat egyik reklámfotózásán a franciák clairefontaine-i edzőközpontjában. Mbappé már tavaly márciusban sem volt hajlandó részt venni egy hasonló csapatfotózáson, mert azt remélte, hogy a jövőben lehetősége lesz beleszólni a válogatott szponzorációs szerződéseibe.

A 24 éves támadó tavaly nyáron állítólag nagyon közel állt ahhoz, hogy a Real Madridba igazoljon, a szerződtetése viszont azért (is) eshetett kútba, mert az Mbappé arculati jogaiból származó bevételek 50 százalékát a spanyol klub kívánta megtartani, ebbe pedig nem ment bele a világbajnok francia támadó.

Mindent egy helyen az Eb-ről