Haaland félmeztelen tánca felrobbantotta az internetet - videó

Horizontal
Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland celebrates on stage following an open-top bus victory parade for their European Cup, FA Cup and Premier League victories, in Manchester, northern England on June 12, 2023. Manchester City tasted Champions League glory at last on Saturday as a second-half Rodri strike gave the favourites a 1-0 victory over Inter Milan in a tense final, allowing Pep Guardiola's side to complete a remarkable treble. Having already claimed a fifth Premier League title in six seasons, and added the FA Cup, City are the first English club to win such a treble since Manchester United in 1999. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét a Manchester City 1-0-ra nyerte az Inter ellen, így az angol sztárcsapat történelmi triplázást hajtott végre, mert a Premier League-ben és az FA-kupában is az élen végzett. Pep Guardiola játékosai azóta is a BL-győzelmet ünneplik, Erling Haaland félmeztelen tánca pedig kifejezetten emlékezetesre sikeredett.

A City játékosai egy nyitott tetejű csapatbusszal mentek végig Manchester városán, és a jókedvüket a zuhogó eső sem tudta elrontani.

Rúben Dias és Erling Haaland is félmeztelenül ünnepelték a történelmi triplázást, a norvég csatár a laza táncmozdulataival valósággal felrobbantotta az internetet.

A hírek szerint a BL-győzelem után a futballisták Ibiza szigetére repültek, hogy egy óriási bulival tegyék még emlékezetesebbé a fantasztikusan sikerült szezont, majd ezt követően tértek vissza Manchesterbe, hogy a szurkolóikkal együtt is megünnepeljék a történelmi sikert.

Forrás