Vágólapra másolva!
A Premier League nyitófordulójában a Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Chelsea csapatával a Stamford Bridge-en. A Mersey-parti csapatban először lépett pályára tétmeccsen a nyáron 70 millió euróért igazolt Szoboszlai Dominik, aki rögtön 90 percet kapott Jürgen Klopptól, ráadásul a német edző a találkozó után nem győzte dicsérni a klub új szerzeményét. Nem is csoda, hogy Klopp elégedett Szoboszlaival, ugyanis a magyar középpályás már az első meccsén megcsillogtatta kivételes technikai tudását, amitől még a Liverpool-szurkolók is csak ámultak.

A találkozó után Jürgen Klopp, a Liverpool edzője is rendkívül elégedett volt Szoboszlaival.

„Szoboszlai Dominik egy bestia, három pozícióban is játszott.

A játékosaink több poszton is bevethetőek, Szoboszlai Dominik sem ezen a poszton szerepelt a korábbi csapatában, sokkal inkább a pálya szélén helyezkedett. Védekezésben, de különösen támadásban is a területek között helyezkedett el. Fekszik neki ez a szerep, szuperfontos játékos a számunkra" – mondta a német szakember, aki hangsúlyozta, hogy a szurkolók láthatták, hogy a Liverpool még nem kész csapat, ugyanis a védekezésben akadtak gondok a területek lezárásával.

A brit lapok elismerően írtak Szoboszlai Dominik teljesítményéről. Az Origo Sport podcast műsorában mi is elmondtuk a véleményünket a magyar válogatott csapatkapitányának Premier League-debütálásáról.