Már télen távozhat az edzőjével összeveszett manchesteri sztárfocista

fbl Horizontal panoramic
Manchester United's English striker Jadon Sancho (C) celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 22, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Már télen távozhat Jadon Sancho, a Manchester United támadója, miután összeveszett a csapat holland edzőjével, Erik ten Haggal.

A német Sky szerint minden bizonnyal távozik a csapattól Jadon Sancho, aki a Borussia Dortmund csapatától érkezett Angliába. A németek szerint nincs sok esély arra, hogy korábbi csapatához szerződjön, annak ellenére sem, hogy az angol focista állítólag rendszeresen beszél a dortmundi edzővel, Edin Terziccsel.

Ten Hag még augusztusban tette ki a csapatból Sanchót, amikor az Arsenal elleni vereséget követően elmondta, azért nem volt a keretben a szélső, mert az edzéseken nem teljesített elég jól. Sancho erre a közösségi médiában ment neki a hollandnak, többek között arról írt, hogy már régóta ő a bűnbak a csapatnál, de később törölte a bejegyzést.

Az angol csapatnál többen is próbálták kibékíteni a feleket, de egyelőre kevés sikerrel. A holland edző pedig a hírek szerint csak egy bocsánatkérést várna a focistától.

Sancho jelenleg egyedül edz, miután nem hajlandó bocsánatot kérni. A Dortmund akkor kerülhet képbe, ha kölcsönbe megszerezheti a focistát. Egy biztos, ha Sancho nem kér bocsánatot, akkor nem kerül vissza a csapatba és ebben az esetben új klubot kell keresnie.