Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Ferencváros a Kecskemét otthonában lépett pályára. A borzalmas állapotú talajon lejátszott meccset 2-1-re nyerték a hazaiak, a találkozó után Dejan Sztankovics, a Fradi edzője értékelt a sajtótájékoztatón.

„Az elmúlt hónapokban megismerhettek. Soha nem sírok, nem keresek kifogásokat – idézte a fradi.hu Dejan Sztankovicsot. - Akik követték a meccset, láthatták, hogy végig a kispadon ültem.

Sok célunk van ebben a szezonban, sok helyen kell bizonyítanunk. Lehet, hogy a jövőben a meccsek előtt valakinek ellenőrizni kell a pályát, hogy alkalmas-e a játékra. Gratulálok az ellenfélnek, maximálisan alkalmazkodtak. Fontos három pontot hagyunk itt, de már a Genk elleni meccsre kell koncentrálnunk.

Dejan Sztankovics szinte végig a kispadon ült Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az újságírók arra is kíváncsiak voltak, hogy Dibusz Dénes sérülése már a múlté-e.

„Nincs sérülése.

A mai meccset nem tudjuk elemezni, de mind Dibusz, mind pedig Botka rendben van. Mindketten fontos játékosai a válogatottnak – mondta a szerb tréner, majd elárulta, mit mondott a szünetben a játékosainak. – A félidőben próbáltunk változtatni. Azt kértem a játékosaimtól, hogy próbálkozzanak, hiszen több labdát szerettünk volna a védelem mögé juttatni. A rövid passzos játék nem erre a pályára való. Azt is kértem, hogy a mai eredményt és meccset raktározzák el egy különleges helyre az emlékezetükben, hogy csapatként tudjunk fejlődni, hogy még jobbak legyünk. Ami a két gólt illeti, két ajándék gólt adtunk neki

Ilyen körülmények között ilyen hibákat véteni nagyon megnehezíti az ember dolgát. Erőt kell meríteni ebből, hogy még jobbak tudjunk lenni!"