Vágólapra másolva!
Chouchaa néven vált világhírűvé egy algériai, szellemi fogyatékos férfi, internetes videóinak köszönhetően.

Algériában már évek óta nagy népszerűségnek örvend Chouchaa, ám a közösségi médiába feltöltött felvételeinek köszönhetően egyre többen ismerik a futballtudását. Az 1982-ben született férfi 

nagyon szeret focizni és barátaival gyakorolni, akik vele együtt örülnek minden mozdulatának.

 Chouchaa-nak a technikai tudása és a lelkesedése miatt már több mint 1,2 millió követője van a TikTokon és hasonlóan sok az Instagramon.

A 71,5 millió követővel rendelkező 433 nevű oldal tavaly megosztott egy videót Chouchaa egyik kispályás büntetőjéről és a gólt követő ünneplésről, a felvételt már majdnem kétmillióan kedvelték.

Chouchaa, az algériai focisztár

Chouchaa-t az sem zavarja, ha éppen egy nagy helyzetet hagy ki, és nem a cseltudása vagy a gólja, hanem a bakija miatt néznek meg sokan egy felvételt. Sőt, a videóinak egy része olyan jelenetet mutat be a futballpályán, hogy az algériai férfi sorra hagyja ki a kapuhoz közeli ziccereket, ám leggyakrabban azért úgy zárul a rövid felvétel, hogy a támadás végén gólt lő, és ennek nagyon lelkesen örül, a társaival együtt. 

Összességében Chouchaa videói a tehetsége és a szenvedélye mellett arra is felhívják az internetezők figyelmét, hogy a speciális igényű emberek is legalább annyira életvidámak tudnak lenni, és megfelelő akarattal és kitartással semmi sem lehetetlen.

Chouchaa ezen videóját több mint 100 millióan tekintették már meg:

Kapcsolódó cikkek