Vágólapra másolva!
A hollywoodi sztárszínészek csapatának, a Wrexham együttesének játékosa is feltűnt a Deadpool új részének előzetesében.

Ryan Reynolds és Rob McElhenney csapatának, a Wrexhamnek a játékosa is felbukkan a Deadpool & Wolverine mozi legújabb előzetesében, amiben Ryan Reynolds az egyik főszereplő. Ollie Palmer, a walesi csapat egyik játékosa is felbukkant az előzetesben, amit hétfőn adtak ki. A játékos nehezen felismerhető, de a csapat szurkolói szerint nem kétséges, hogy Palmer tűnik fel a filmkockákon.

A hollywoodi sztárok vezetik a walesi kiscsapatot
Fotó: Oli SCARFF / AFP

A filmben Hugh Jackman játszik még Reynolds mellett, és úgy tűnik, a szurkolók jól sejtették, hogy Palmer bukkant fel az előzetesben, mert a focista hozzászólt Reynolds posztjához, Reynolds pedig az egyik kommentelőnek válaszolt, hogy jó a szeme.

Palmer a Wrexham egyik kulcsszereplője volt abban, hogy a csapat egyenes ágon jutott fel a negyedosztályba, ami az együttes második osztályváltása volt már az elmúlt két évben. A Wrexham szombaton a szezon utolsó meccsén lép pályára a Stockport County ellen.

A Wrexham április közepén hazai pályán 6-0-ra kiütötte a Forest Green Roverst az angol negyedosztály (League Two) 44. fordulójában, és miután a Milton Keynes kikapott a Mansfieldtől, biztossá vált, hogy a következő idényt már a harmadosztályban kezdheti a walesi csapat.

A Wrexham soha nem járt az élvonalban, viszont egészen sokat szerepelt a másodosztályban, ahonnan legutóbb 2004-ben estek ki. Onnan aztán jött a zuhanórepülés, 2008-ban a profikat tömörítő Football League-ből (EFL, a másod-, harmad- és negyedosztályt tömörítő liga) is kiestek, a klub csődbe ment, az utóbbi jó tíz évben nem is volt igazi tulajdonosa, a szurkolók (Supporters Trust) irányították. A 2000 pártoló tag 98,6%-os aránnyal mondott igent 2021 februárjában Reynolds és McElhenney három hónappal korábban beadott vételi ajánlatára.

Az amerikaiak a Wrexhamet záros határidőn belül a Premier League-ben akarják látni, a csapat új stadiont kap, pontosabban felújítják és kibővítik a Racecourse Groundot, a Wrexhamből pedig egy világszerte ismert márkát faragnak.
 


Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.