Vágólapra másolva!
A Liverpool a Premier League szombat kora délutáni meccsén Londonban, a West Ham United ellen lépett pályára és megint fontos pontokat veszített, ugyanis 2-2-vel zárt.

A Liverpool az Alisson – Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson – Mac Allister, Endo, Gravenberch – Elliott, Gakpo, Diaz összeállításban kezdett, Szoboszlai Dominik a padon kezdett és csak a hosszabbítás perceiben állhatott be.

Szoboszlai Dominik csereként állhatott be
Fotó: Adrian DENNIS / AFP

Jürgen Klopp Joe Gomezt, Darwin Nunezt és Mohamed Szalahot küldte be csereként, valamint Szoboszlai Dominikot a 90. percben.

Az első félidőben a West Ham szerzett vezetést Jared Bowen révén, majd a második félidő elején szinte azonnal egyenlített Andy Roberson találatával, majd a 65. percben már a Liverpool vezetett. A sok támadásnak meg lett az eredménye, egy szöglet után, Cody Gakpo lövését követően ide-oda pattogott a labda, végül Areola kapus öngóljaként került a jegyzőkönyvbe a találat.

Ez sem volt elég a győzelemhez, ugyanis Michail Antonio a 77. percben egyenlített. A Liverpool képtelen volt felszabadítani, Antonio pedig két ember közül tudott a kapuba fejelni. A Liverpoolnak lett volna még lehetősége győzelmet érő gólt szerezni, de Coufal hatalmasa mentett a kapu előtt, majd Harvey Elliott távolról lőtte telibe a keresztlécet, így a Liverpool az Everton elleni vereség után ezúttal sem tudott nyerni. A tabellán az Arsenal előnye két, a Manchester Cityé egy pont, de a londoni csapat egy, míg a manchesteri kettővel kevesebb meccset játszott.

Szombati hír a Liverpoollal kapcsolatban, hogy a Vörösök 9+2 millió eurót fizet a holland Feyenoordnak Arne Slotért, így a rotterdami csapat edzője fogja átvenni a szezon végén távozó Jürgen Klopp helyét a Liverpool élén. A BBC cikke szerint megszületett a megállapodás a Liverpool és a holland Feyenoord között Arne Slot klubváltásáról, azaz immár hivatalosnak tekinthető, hogy a 45 éves holland lesz a szezon végén távozó Jürgen Klopp utódja.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.