Vágólapra másolva!
A Real Madrid az utolsó pillanatban szerzett gólokkal fordította meg a Bayern München elleni BL-elődöntő visszavágóját, így 4-3-as összesítéssel jutott be a londoni fináléba. A meccs után a madridiak német válogatott sztárja, Antonio Rüdiger a videóbírót csókolgatta örömében.

A Real Madrid Münchenben 2-2-es döntetlent ért el a Bayern elleni BL-elődöntős párharc első meccsén, a visszavágón pedig 2-1-re nyert, így 4-3-as összesítéssel jutott be a londoni fináléba, ahol a Borussia Dortmund lesz az ellenfele. A Santiago Bernabeu Stadionban rendezett mérkőzés rengeteg feszült pillanatot és botrányos jelenetet hozott, a 103. percben les miatt elvették a bajorok egyenlítő gólját, amit végül a videóbíróval sem néztek vissza.

Bajnokok Ligája, Real Madrid, Bayern München, BL-elődöntő
Harry Kane-nek szerdán semmi nem sikerült, a Bayern kiesett a BL-ből
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

A videóbírót csókolgatta a Real sztárja

A Real Madridtól is elvettek egy gólt a 71. percben, ezt egy teljesen jogos szabálytalanság előzte meg, majd Manuel Neuer hibája után Joselu egyenlített a rendes játékidő vége előtt. A csereként beküldött és hőssé váló csatár a 91. percben döntötte el a párharcot, ám a gólját először nem adták meg, később viszont a videóbíróval visszanézték, majd módosították az ítéletet a Real javára. 

A győztes gól előtti passzt Antiono Rüdiger adta Joselunak, a német válogatott védő a meccs után önkívületben ünnepelt és a pálya mellé helyezett videóbírós monitort is megcsókolta.

Rüdiger később a sérült csapattársa, David Alaba ünneplését is leutánozta, egy műanyag székkel a kezében szaladt körbe a pálya mellett.

A meccs után Thomas Tuchel a bírókat szidta és őrjöngött a kiesés miatt, míg Carlo Ancelotti a csapatát méltatta, a csalással kapcsolatos vádakra pedig annyit reagált, hogy szerinte Joshua Kimmich színészkedett a Real meg nem adott gólja előtt. 

A Real Madrid ellenfele a német Borussia Dortmund lesz a június 1-jei, londoni Wembley Stadionban megrendezésre kerülő fináléban, ahová a BVB kedden, a Paris Saint-Germain elleni továbbjutással biztosította be a helyét.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.