Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Csapatot már épített, most valami egészen mást fog felhúzni Jürgen Klopp.

Vasárnap elbúcsúzott a liverpooli focistáktól és szurkolóktól Jürgen Klopp. Amikor az egyik újságíró megkérdezte tőle, hol dolgozna a legszívesebben, így felelt. "Mallorcán. Hiszen ott fogok lakni."

Jürgen Klopp, Liverpool
Jürgen Klopp elbúcsúzott a Liverpooltól és házat épít
Fotó: AFP 

Kiderült, hogy Jürgen Klopp ökológiai családi paradicsomot hoz létre Mallorcán, miután 3,4 millió fontért vásárolt egy villát a Baleár-szigeten. Klopp 2022 júliusában vásárolta meg ezt a házat 3,4 millió fontért(4 millió euróért) Rolf Knie svájci üzletembertől és művésztől, és úgy döntött, hogy teljesen újjáépíti az 5000 négyzetméteres ingatlant.

A Bild értesülései szerint Klopp a villát alacsony energiafelhasználású házzá alakította át, ahol a fűtési és légkondicionálási rendszer össze van kötve. A két rendszert számítógép szabályozza, hogy a házban a hőmérséklet változatlan maradjon, függetlenül a külső időjárástól. A Bild hozzáteszi, hogy minden elektromos készüléket egy központi rendszer is szabályoz, amit Klopp a telefonjáról vezérelhet. Az elrendezésnek az a célja, hogy akár 75 százalékkal is csökkentse az áramfogyasztást, míg a legmodernebb új öntözőrendszert úgy tervezték, hogy felismerje, mikor van rá szükség.

Klopp feleségével tehát a pihenésre készül. És nem lesz rest egy kis betonkeveréshez sem.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről