Sztárcsapatok érdeklődnek Dárdai iránt

Hertha BSC, Dárdai Bence, Dárdai Pál
firo: 07/29/2023 2.Bundesliga season 2023/24 Fortuna Dusseldorf, Duesseldorf - Hertha BSC Berlin 1:0 left to right.: Bence Dardai, substitution by co-coach, Admir Hamzagic and papa coach Pal Dardai (Photo by Jürgen Fromme / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC közösségi médiájában válaszolt szurkolói kérdésekre Dárdai Bence, a vezetőedző, Dárdai Pál legkisebb fia, aki iránt több sztárcsapat is érdeklődik.

Dárdai Pál fiai közül a legfiatalabb a 2006 januárjában született Bence, aki az idény első 12 tétmeccséből 9-en lehetőséget kapott a Herthában, ám október végén bokasérülést szenvedett, amiből még nem térhetett vissza. A német válogatottal U17-es Európa-bajnok támadó középpályásnak nyáron jár le a szerződése a berlinieknél, és ugyan édesanyja és idősebbik bátyja is marasztalná a Herthában, már a Juventus, az AC Milan, az Ajax és a Borussia Mönchengladbach is felfigyelt Dárdai Bencére – írta meg a Ripost.

Hatalmas az érdeklődés a Dárdai Bence iránt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Andreas Gora

Horgászat a hobbija, a testvéreivel németül beszél Dárdai Bence

Dárdai Bence a Hertha közösségi oldalán szurkolói kérdésekre válaszolt, és többek között azt is elmondta, hogy

ha minden jól megy, a jövő hét vége felé csatlakozhat a csapat edzéseihez,

de a párharcokban egyelőre óvatosságból még nem vehet részt. A 17 éves focista olyan dolgokat is elárult, hogy hamarosan jogosítványt is szerez,

Cristiano Ronaldót jobban kedveli Lionel Messinél, de Jude Bellinghamet és Thomas Müllert is nagyra tartja.

Egy kérdés a magyarságára is vonatkozott, így az is kiderült, hogy szeret horgászni – Németországban sügérre, Magyarországon pontyra –, otthon pedig beszédpartnertől függően hol magyar, hol német nyelven beszélget.

– idézte Dárdai Bencét a Magyar Nemzet.