Vágólapra másolva!
Tavaly december 29-én Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya állítólag megrúgott egy férfit a budapesti éjszakában. A sportal.blikk.hu értesülései szerint a sértett barátait már tanúként meghallgatta a hatóság.

December végén férfi azt állította, hogy a példaképének tartott labdarúgó, Szalai Ádám néhány napja megrúgta őt. A sztárfocista akkor azt mondta, csak a testvérét védte meg, akit részeg fiatalok inzultáltak. A megrúgott fiatal férfi nem tagadta, hogy aznap este többet ittak a kelleténél, ugyanakkor feljelentést tett a rendőrségen.

A sportal.blikk.hu azt írja, hogy a Zsombor nevű férfi és barátai szórakozni mentek az V. kerületbe, a buli után megkértek az utcán egy fiatalembert, fotózza le őket. Az illető nemet mondott, mire Zsombor f*szfejnek nevezte őt. Ekkor lépett oda Szalai Ádám a társasághoz, és kikérte a beszólást.

Szalai Ádám devember végén kevedett verekedésbe Fotó: Csudai Sándor - Origo

A fiatalember ekkor jött rá, hogy a focista öccsét szólította meg. Szalai üvöltözni kezdett vele, majd megrúgta a mellkasán. Zsombor a földre került, majd szerinte ekkor is érte egy rúgás. Szalai a sportal.hu-nak az utóbbi rúgást tagadta.

A sportal.blikk.hu szerint a sértett barátait már tanúként meghallgatta a hatóság, a 21 éves fiatalember által elmondott verziót erősítették meg. Emellett a lap úgy tudja, hogy a nyomozók beszerezték a szórakozóhely környékén található térfigyelő kamerák felvételeit is – ezek segíthetnek a körülmények tisztázásában.