Vágólapra másolva!
Spanyol lapinformációk szerint nem akármilyen spanyol szappanopera van kibontakozóban. A hírek szerint ugyanis Gerard Piqué új barátnője, Clara Chia - akiért a Barceona egykori védője otthagyta a kolumbiai énekesnőt, Shakirát - titkos kapcsolatot folytat a ManCity menedzserével, Pep Guardiolával.

"Guardiolának titkos kapcsolata lehet Gerard Pique új barátnőjével"

- kürtölte világgá a barcauniversal.com a Sport - azóta már törölt - cikkére hivatkozva.

Talán már nincs is olyan ember a földön, aki ne hallott volna a Barcelona korábbi focistája, Gerard Piqué és a kolumbiai popsztár, Shakira viharos szakításáról, amelyről hosszú hónapokig cikkeztek a bulvárlapok. Piqué korábban Clara Chiával csalta meg a szexi énekesnőt, ám úgy néz ki, itt nem ért véget a szappanopera.

Piqué és Clara Chia Martí kapcsolata is véget érhet hamarosan? Forrás: https://www.instagram.com/3gerardpique/

A Sport most olyan hírekkel szolgált, amelyek komoly csavart adhat az egyébként is szövevényes szerelmi háromszögnek. Úgy néz ki, már nem is csak három szereplőből áll a történet.

A spanyol lap szerint ugyanis

Chia sem volt hű a Barcelona egykori játékosához, a nőnek titkos kapcsolata lehet Pep Guardiolával, a Manchester City edzőjével. Guardiola állítólag ismeri Chiát, mivel a gyerekei ugyanabba az iskolába jártak, mint a 24 éves nő.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy csak pletykáról van-e szó - sokatmondó, hogy a Sport tötölte a cikket -, mindenesetre érdekes lehet a sztori, már csak azért is, mert Guardiola egyébként 2014 óta házas, és három gyermek édesapja.

Pep Guardiolával csalhatja Piquét az új barátnője Forrás: AFP/Oli Scarff

A jelek szerint egyébként nincs probléma Piqué és Chia között, legalábbis a közösségi médiában közzétett posztjaik arról tanúskodnak, hogy boldogok együtt. Persze tudjuk, hogy az internet világa ritkán képviseli a valóságot.