Vágólapra másolva!
Megható őszinteséggel vallott a Ronnie O'Sullivanhez fűződő viszonyáról David Beckham. Az angol futballválogatott korábbi csapatkapitánya a hétszeres világbajnok sznúkerversenyzőről szoló dokumentumfilm bemutatóján árult el már-már intim részleteket kettejük kapcsolatáról. 

"Ha megnéztem volna a szerződést, és tudom, hogy lesz majd egy preimer, akkor valószínűleg nem vállaltam volna. Ez nem testhez álló feladat nekem, nem vagyok jó abban, hogy kedves legyek az emberekkel" - mondta Ronnie O'Sullivan a róla szóló dokumentumfilm bemutatóján.

A "The Edge of Everything" a játékos zsenialitásának megértésére összpontosít, archív családi felvételeken keresztül mutatja be a múltját, különös figyelemmel arra, hogy hogyan építette fel a hírnevét kora tinédzserkorától, és hogyan küzdött meg a tökéletességre való törekvés közben jelentkező mentális kihívásokkal. A sorozatnak David Beckham a producere, nem véletlen, hogy ő volt az egyik főszereplője az alkotás premierjének.

Sörözésből teázás

A kérdezz-felelekbe átfolyó beszélgetésben kiderült, hogy Beckham a vele egyidős "Rakéta" egyik legnagyobb rajongója, és egymás közelében nőttek fel, sok időt töltöttek együtt.

"Amikor nem fociztam, sznúkereztem. A Manchester United játékosaként az egyik kedvenc estém az volt, amikor Londonban játszottunk, majd

a meccs utáni sörözésből Ronnieék házában köttem ki.

Az anyja készített neünk egy csésze teát, mi pedig jókat beszélgettünk. Nagyon szívesen emlékszem erre az estére, mert kicsit jobban megsimerhettük egymást."

Kiderült, hogy a meghitt este nem egyszeri alkalom volt.

"Előfordult, hogy a Charlie Chan's-ben (egy éjszakai klub) találkoztunk, és az egész éjszakát végigbeszélgettük. De volt olyan is, hogy David elhívott Manchesterbe és két-három napon át együtt lógtunk.

nem vagyok egy barátkozós típus, inkább a kijárat felé rohanok" - emlékezett vissza O'Sullivan.

Sztárparádé a bemutatón

A David Beckham produkciós cége által készített dokumentumfilm premierjén a Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood, valamint Beckham korábbi csapattársai, Alan Shearer és Ian Wright is részt vettek, de ott volt a női focista Alessia Russo, valamint a rögbiből ismert Owen Farrel és Manu Tuilagi, valmint a sznúkervilágot képviselő Stephen Hendry, Jimmy White és Judd Trump is.