Vágólapra másolva!
Idén is nagy sikerrel rendezték meg a debreceni Fitparádét; a kétnapos eseményen tizenhateter látogatót regisztráltak a Főnix-csarnokban. A Timea Majorova Fit and Beauty Modell World versenyt Toldi Zsuzsanna nyerte meg.

Szombaton délelőtt már a nyitásra nagyon sokan kilátogattak a Főnix-csarnokba, ahol a küzdőteret "belakták" a különböző kiállítók. Az érdeklődők pedig kipróbálhatták azokat a gépeket, amelyekkel leginkább a fitnesz- és edzőtermekben lehet találkozni, de részt vehettek egészségügyi tanácsadásokon és vizsgálaton is.

A színpadon pedig sorban váltották egymást a programok és a versenyek, felölelve a fitnesz- és az erősportok szinte teljes tárházát. "A két nap során több mint százötven érmet osztottunk ki, és tizennyolc sportseményt kináltunk az érdeklődőknek. Összesen tizenhatezer látogatót regisztráltunk, jóval többet, mint tavaly, igy mindenképpen elégedettek lehetünk" - szögezte le S. Buranits Ildikó, a Fitparádé főszervezője.

Szombaton éjjel 11 órakor ért véget a Gladiátor-kupa, amelyen a thai-box és az MMA legjelesebb hazai reprezentánsai léptek ringbe, s ahogy arra számtani lehetett, nagy sikert aratott a Timea Majorova Fit and Beauty Modell World verseny is. Napjaink egyik legismertebb fitnesz modellje, a magyar és szlovák származású, de már évek óta Los Angelesben élő Majorva Debercenben inditotta útjára ezt a nevével fémjelzett versenyt, amely afféle keveréke a fitnesz- testéptő- és modell- és szépségversenyeknek.

Forrás: [origo]



A végeredmény persze megszületett, s eszerint Toldi Zsuzsanna végzett az első helyen, Pazsitka Tünde lett a második, Horváth Anita pedig a harmadik. A dobogósok ezerötszáz, ezer és ötszáz dollár pénzdjat is kaptak az érmek és az ajándékok mellé, s különleges fotózási lehetősághez jutottak; a képeik amerikai fitneszmagazinokban jelennek meg. S meglehet, hogy éppen ezek révén lépnek rá arra az útra, amelyen Timea Majorova már végigment.