Rémálommá vált a klipforgatás Baby Gabinak

Vágólapra másolva!
Baby Gabi szürreális élményeket élt át legújabb klipje érdekében.
Vágólapra másolva!

Szklenár Gabriella, vagy ahogy legtöbben ismerik, Baby Gabi nem is sejtette, mekkora fába vágja a fejszéjét, mikor múlt héten a klipforgatás napján felébredt. „Novemberben jelent meg a FőniX című album, aminek a végén ott van a hatalmas X, ami azt jelzi: ez a tizedik nagylemezem. Két dal, az Angyalok vagytok és Az élet az iskolánk már kapott klipet, most pedig a címadó Főnix-hez akartunk videót készíteni. Azt álmomban sem gondoltam, ami ezután következett…" – kezdett bele a Ripostnak Baby Gabi.

„Az volt az elképzelés, hogy egy Balaton melletti, romos épületben, egy elhagyatott orosz laktanyában forgatunk, a Kozmix két tűztáncosát hívtam meg és még két táncoslányt. De le volt szervezve a sminkes, fodrász, operatőr… A forgatás reggelén váratlanul hívott a kiadóból Viki, hogy baj van: egy nappal korábban megjelent egy cikk, ami szerint engedélyt kell kérni a forgatásra, ráadásul aznapra már le is volt foglalva. Míg engem sminkeltek, fél szemmel kerestem a telefonon új helyszínt, rengeteg ember fogott össze és persze mindenkit értesítenem kellett, hogy még ne induljon el” – idézte fel a váratlan szituációt Gabi, akinek végül a fodrásza adott egy ötletet.

„A fodrászom azt mondta, hogy a gyerekei ki szoktak járni egy elhagyatott épülethez, ami Pécelen van. Rögtön el is indultunk, igen ám, de nem vezetett oda betonút.

 Egy földút volt, az ott járó traktorok kerekei már mély nyomsávot vájtak ki, muszáj volt abban haladni, így viszont a bokrok teljesen szétkarcolták a kocsimat, amit ráadásul néhány hónappal ezelőtt vásároltam. Mire megérkeztünk, a fekete kocsimon „remekül” látszottak a fehér karcolások és a sok por… 

A klipet készítő Hőna Dávid is inkább gyalog jött fel! A tüzes és táncos lányokat pedig nem akartam ilyen helyre hozni, ezért gyorsan leforgattunk néhány jelenetet Pécelen, ezután Dávidnak eszébe jutott, hogy a 15. kerületben is van egy hasonló hangulatú hely, így a többi jelenet már ott forgott" – idézte fel az énekesnő.

„Onnantól már minden simán ment, teljesen ki tudtam zárni a nap megpróbáltatásait, a klipben ebből semmi sem látszik, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel" – nyugtázta Gabi, majd elárulta, végül tényleg minden jóra fordult, az autóját is megmentette a polírozás, nem volt szükség több száz ezres fényezésre.

 Baby Gabi már a következő klipforgatáson gondolkozik, s bár szerinte kétszer nem történhet meg ugyanaz a szerencsétlenség, ezúttal biztosan nem romos helyszínt néz ki a lap szerint.