Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Feszülős ruhában mutatta meg hatalmas terhespocakját Kulcsár Edina - kép

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina már túl van a terhessége felén. Az egykori szépségkirálynő most újabb képet mutatott a terhespocakjáról a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Az Origo elsőként számolt be arról, hogy Kulcsár Edina és G.w.M ismét szülők lesznek, az egykori szépségkirálynő és a rapper közös fiukat várják, pedig kislányuk még a napokban lett egyéves. A bejelentésük óta folyton faggatják őket a közösségi oldalaikon, ők pedig nagyon élvezik azt, hogy újra a figyelem középpontjába kerültek. Főleg Kulcsár, aki folyamatosan utalást tesz a születendő kisfiuk nevére, vagy a terhességével kapcsolatos kérdésekre, konkrétumokat azonban ritkán árul el.

Kulcsár Edina nemrég az Instagram-oldalán egy fotózásról osztott meg egy képet, ahol egy feszülős ruhában mutatta meg egyre nagyobb terhespocakját. 

Mennyire jól áll a terhesség

 - jegyezte meg egy hölgy. 

"Gyönyörű kismama" - fűzte hozzá egy másik. 

Csodálatos édesanya

 - olvasható a hozzászólás. 

 Még egy gyereket szeretnének

A pár már előző házasságaikból is nevelnek két-két kiskorú gyereket, azonban ha rajtuk múlna tovább bővülne a családjuk. Kulcsár Edina nemrég elárulta, hogy G.w.M-el terveznek-e még gyereket. 

Ez egy érdekes téma, és még mi sem tudjuk. Nyilván ezt csak az tudhatja, aki akkora szerelemben van, ahogyan mi is. 

Sokszor Márk azt mondja, hogy "Fuh, én még 20 gyereket szeretnék tőled!". 

Márk olyan beállítottságú mint én, a család a mindene. Imádjuk a gyerekeket, és mindig azt mondja, hogy azért legyen még egy. Nem tudom, hogy még mi lesz. Nálunk sokszor van nyüzsgés, mindenki egyszerre akar mindent. Ilyenkor egymásra nézünk, és azt mondjuk, hogy nem kell több. 

Alapvetően pedig bevállalnánk szerintem még egyet. Én abortusz ellenes vagyok, úgyhogy ha lenne még egy, és véletlen lenne, akkor én nem tudnám elvetetni.

 Abba tönkre mennék" - vallotta be a Talk TV-ben. 

Kislányuk G.w.M-re hasonlít

A kislányról egyre több fotó kerül fel a szülők közösségi oldalaira: most ismét posztoltak róla, a képen pedig elképesztő a hasonlóság G.w.M és a kislány közt. "Ugyanúgy ráncolja a homlokat, mint az apja, nagyon cukker" - jegyezte meg egy kommentelő.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről