Összeomlott a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó
Fotó: Instagram / Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Órákon át úgy zokogtam, hogy a lelkemet majdnem kiköptem a számon - mondta az egykori Nagy Ő.
Vágólapra másolva!

A TV2 egykori Nagy Ő-je, aki mostanában az OnlyFans-oldalon keres vagyonokat, Kembe Sorelnek mondta el, hogy sokat szenvedett egy korábbi párkapcsolatában: „Régen azt gondoltam, hogy a nárcisztikus az, aki üt ver és testi erővel uralkodik felettem. Dirigál, hogy mikor és mit kell tennem. Aztán rájöttem, hogy ez nagyon nem így van. Rengeteg, a témába vágó videót néztem és felismertem önmagamat, hiszen voltam ennek szenvedő alanya."

Kembe Sorel és Molnár Anikó
Fotó: Instagram / Molnár Anikó 

„Pont nem az a nárcisztikus, aki üti-veri a másikat és hangoskodik, ordibál, hanem az, aki éppen a némasággal képes 'ölni'. Pontosan ismerem milyen az, amikor az ember kér valamit a párjától, hogy ne tegye, de ő azért is tovább csinálja. Ezt a típust egyszerűen nem érdekli, hogy bánt téged az, amit ő tesz veled és akkor sem hagy fel vele, ha te már sírsz, zokogsz. Őt csak egyetlen dolog érdekli, hogy neki jó legyen és minden róla szóljon” - magyarázta.

Molnár Anikó
Fotó: Instagram / Molnár Anikó 

„A legnehezebb, hogy az elején a nárcisztikus ember tökéletes párnak tűnik. Pontosan ugyanaz érdekli, ami téged, pontosan azt szereti, amit te, azok az álmai, mint neked. Találkozol vele és azt érzed, hogy ő a te tükörképed és hálát adsz Istennek, hogy megadta neked a csodát. Ilyenkor az első időszak, maga a csoda. Annyira beleszeretsz, hogy… Aztán csak azt veszed észre, hogy valami változott. Ő pedig próbálja veled elhitetni, hogy ugyanaz az ember, mint az elején. Végül magadat kezded hibáztatni, legalábbis én ezt tettem. Neki semmi nem elég és jön a kiborulás. Én nem vagyok egy sírós fajta, de volt, hogy órákon át úgy zokogtam, hogy a lelkemet majdnem kiköptem a számon” – idézte a Ripost Molnár Anikót. 

A cikk folytatódik, lapozzon!