Harry Potter szerelmes típus

Vágólapra másolva!
A Harry Potter történetek meghódították az egész világot. J.K. Rowling eredetileg hét kötetre tervezett sorozatából eddig négy rész látott napvilágot, és a rajongók izgatottan várják, vajon mi fog történni a következő könyvekben a legendás varázslótanonccal.
Vágólapra másolva!

A szerzőnő a BBC-nek adott interjújában, amit a tévécsatorna december 28-án tűz majd műsorára, elmondta, hogy a különleges helyeken játszódó kalandok a szerelmet sem fogják nélkülözni. Az ötödik könyvben Harry már 15 éves kamasz, és ebben a korban a fiúkat és a lányokat a szerelem foglalkoztatja szünet nélkül. Harry és barátai sem menekülnek a mindent összekuszáló érzelemtől. Ezen kívül Rowling azt is elárulta, hogy főhőse a következő történetekben egyre több részletet fedez fel számára ismeretlen múltjából.

J.K. Rowling egy edinburghi kávéházban kezdte írni Harry Potter kalandjait. Már akkor tudta, hogy hét könyvben fogja feldolgozni a varázslófiú tanulóéveit. Az utolsó kötetben véget ér az iskola, de az írónő elbeszéli, hogy mi lesz a főszereplők sorsa a jövőben. Ott összeáll a kép. Ez az epilógus, melyben elmesélem, hogy mi történik velük, miután elhagyják a varázslóképzőt, legalábbis azokkal, akik nem halnak meg a történetek során. Ugyanis még bekövetkezik néhány haláleset is." - árulta el a szerző.

Korábban:

Féltik a baglyokat Harry Potter rajongóitól