Fábryt párbajra hívja Farkasházy

Vágólapra másolva!
Ha Fábry Sándor nem jelentkezik, szombaton elküldi hozzá segédeit Farkasházy Tivadar, aki szellemi párbajra hívta ki kollégáját. Fábry két héttel ezelőtt a Hócipő című lapba a Dizájn center soros anyaga helyett egy karcos hangú levelet küldött Teddy Elvtársnak címezve.
Vágólapra másolva!

Fábry két héttel ezelőtt a Hócipő főszerkesztőjének szokásos anyaga helyett egy levelet küldött - melyet a lap le is közölt. A "Farkasházy Teddy Elvtársnak" címzett levélben ez olvasható: "... két oldalamat, hisz annyit tervezetem mára - Medgyessy elvtárs képeivel és könnyeiddel borítsd, megpettyezve mindezt - persze a mandátumok arányában - egy elvtárssal, aki a pápai református-szociáldemokrata gimnáziumban töltődött fel értékekkel, nem kell mondanom, Kuncze elvtársól van szó. [...] Megkönnyebbültem Tivadar elvtárs, mert megvilágosodni jó. Végre ismét fix seggek a horizonton, annyi bizonytalanság után. [...] Az új kormányzat seggének partján kéz a kézben szemezgetek majd Veled. [...] Hogy a poén hol a picsában lesz, arról fogalmam sincs".

Farkasházy - mint ahogy azt a Blikknek nyilatkozva elmondta - Fábry tudtával jelentette meg a levelet a lapban, azóta azonban nem beszéltek, pedig 15 éve barátok. A Hócipő legutóbb megjelent számában Farkasházy vitára hívta Fábryt: "Teszem ezt akár egy stúdió magányában, akár közönség előtt, akár vitavezetővel, akár csak úgy kettesben, úri módon párbajozva."

"A vita során kibeszélhetnénk magunkból mindent. Nem hiszem, hogy meggyőznénk egymást, de remélem, 15 éves barátságunk biztosíték arra, hogy barátként is állunk majd fel és megveregetjük egymás vállát. És az is biztos, hogy éles vita lesz. Fábry a bolsevik módszereket rossz helyen keresi mostanában. Legalábbis egyoldalúan" - nyilatkozta a lapnak a humorista.

Korábban:
Sms-ben hívnak Fábry jobboldali akciójára