Vágólapra másolva!
Míg a két kereskedelmi csatorna között vérre menő harc folyik a valóságshow-k nézőiért, addig a két rivális csapat tagjai egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek egymással. Vasárnap például egy közkedvelt budapesti szórakozóhelyen egymásba gabalyodott Oki, a ValóVilág, és Évi, a Big Brother sztárja.
Vágólapra másolva!

Évi barátaival indult el az éjszakába, hogy megünnepelje születésnapját. Hozzájuk csapódott Angéla, Popey és Szabi is, és egy közösen elköltött vacsora után táncolni támadt kedvük. A pohárköszöntők után végül az Old Man's Pubban kötöttek ki, ahol történetesen Oki bulizott Ganxta Zolee-ékkal. A két csapatnak eddig nem volt alkalma találkozni, ezért boldogan borultak egymás nyakába.

Oki és Évi pillanatok alatt egymásra talált, és pár perces beszélgetés után már csókolóztak. "Eddig sosem találkoztunk személyesen Okival, de mivel sokat láttam a tévében, már régi ismerősnek tűnt. Nem tagadom, kicsit többet ittunk a kelleténél, és első találkozásra szimpatikusak lettünk egymásnak. Valóban csókolóztunk, de szerintem ennek nincs nagy jelentősége, mert ezen kívül semmi sem történt közöttünk" - mesélte Évi.

Ganxta Zolee - aki zenekarával fellépett a szórakozóhelyen - így kommentálta a történteket: "Egyik pillanatról a másikra estek egymásnak, szemmel követni sem lehetett, ahogy szétsmárolták egymást."

Oki szintén őszintén vállalta a dolgot: "Nem tagadom, mindketten elég kapatosak voltunk, így aztán hogy, hogy nem, hogy megöleltük egymást, már csókolóztunk is. Telefonszámot cseréltünk, és megegyeztünk abban, hogy majd keressük egymást..."