Vágólapra másolva!
Stallone szerint veszélyes az, ha valaki - bármilyen híres és népszerű legyen is - politikai pályára lép, megfelelő előképzettség és kellő felkészültség nélkül.
Vágólapra másolva!

"Képzeljen el engem mint elnököt!" - nevetgélt nem kevés iróniával a színész, mikor kollegájáról, a testépítő színészből politikussá, sőt kaliforniai kormányzóvá lett Schwarzeneggerről kérdezték. "Úgy vélem, hogy mindenkinek a saját világában, környezetben kell élnie. Nagyon veszélyes az, ha valaki kellő felkészültség nélkül lehetőséghez jut, hogy irányítson egy országot vagy egy államot. A politika egy szakma, olyan, mint a színészé vagy az orvosé" - kritizálta egykori riválisát a főképp akciófilmekben jeleskedő Sly, írja a plus.es.

A filmezésre visszatérve Stallone elárulta, hogy tervei közt szerepel Rocky történetét színpadra vinni, mivel az általa kreált figura szerinte jól érvényesülne a színpadokon is. A szegénységből érkezett és csúcsokra jutott bokszolóról szóló sorozat hatodik részével kapcsolatban megvallotta, hogy fizikailag nem érzi magát megfelelő szinten, hogy akár trénerként is feltűnjön a mozivásznon. Az olasz származású színész egy héttel korábban még egy meg nem nevezett, igen befolyásos hollywoodi illetőről értekezett, aki gátolja a sikeres mozifilm újabb részének forgatását.