Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Velencei borjúmáj (vagy csirkemáj)

velencei tejszínes máj
Vágólapra másolva!
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 50 percAlapanyagok:60 dkg borjúmáj vagy csirkemáj (előbbi csíkozva, utóbbi egyben)3 dl tej2 gerezd fokhagyma lereszelve5 fej vöröshagyma felkarikázvavajfél dl száraz vermutfél dl tejszínsó, borsA májat beáztatom a fokhagymával ízesített tejbe, amíg a vöröshagymát felkarikázom. A hagymát 30 perc alatt vajon barnára karamellizálom.Hozzáadom a májat, 4 perc alatt készre sütöm, majd hozzáöntöm a vermutot és a tejszínt, és összeforralom. Tálaláskor sózom és borsozom.
Vágólapra másolva!
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről