Hozzávalók a kukoricához:
Hozzávalók a sajtos feltéthez:
Hozzávalók a csilis feltéthez:
Hozzávalók a mézes feltéthez:
Hozzávalók a szezámmagos feltéthez:
Elkészítés:
Locsolja meg olívaolajjal a kukoricát, sózza, borsozza, azután forgassa meg az edényben.
Tegye a grillrácsra, és grillezze 15 percig mindkét oldalát. Ha elkészült, tegye egy tálcára vagy egy lapos tányérra.
A sajtos feltét elkészítése:
Olvassza meg a 4 evőkanál vajat, és adja hozzá az 1 evőkanál összetört fokhagymát. Kenje meg a keverékkel a grillezett kukoricát, azután szórja meg parmezán sajttal.
A csilis feltét elkészítése:
Keverje össze a csiliport a Cayenne-borssal, majd a lime levét a majonézzel. Csepegtesse rá a kukoricákra, szórja meg a csiliporral, azután cotija vagy parmezán sajttal.
A mézes feltét elkészítése:
Keverje össze a hagymát, a kakukkfüvet és a petrezselymet. Kenje meg az olvasztott vajjal a kukoricát, csepegtessen rá mézet, azután szórja meg a hagymás keverékkel.
A szezámmagos feltét elkészítése:
Keverje össze a majonézt a csiliszósszal. Csepegtesse rá a kukoricára, szórja meg mogyoróhagymával, azután a szezámmaggal.