(gluténmentes, tejmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra, azután bélelje ki a sütőformát egy darab sütőpapírral.
Hámozza meg a banánokat, és egy nagy tálban törje pépesre egy villával. Adja hozzá a tojásokat, a kókuszolajat, és öntse hozzá a rizsitalt is. Egy villával keverje csomómentesre.
Egy másik tálban keverje össze a barnarizslisztet, a csicseriborsólisztet, a sütőport, a fahéjat és a sót. Ezután lassan adja hozzá a száraz összetevőket a banánpéphez. Keverje, míg csomómentes lesz, majd öntse bele a kibélelt sütőformába.
Szeljen fel hosszában egy banánt, és helyezze a tésztára; kissé nyomja bele. Törje nagyobb darabokra a diót, azután szórja meg vele a kenyeret. Süsse 60-65 percig.
Amennyiben 3 nap alatt nem fogyasztja el, érdemes hűtőszekrénybe tenni.