Negyvenkét kategóriában, közel kétszáz induló mérte össze csípős termékeit. A Chili Hungária Manufaktúra a Hab'n'go fantázianevű különlegességgel indult és kategóriájában a harmadik helyezést érte el - a 2015. júliusi világbajnoki, a szószok között elért aranyérem után ez újabb komoly eredmény.
„Amerikában, főleg New Yorkban kimondottan nehéz külföldiként sikert elérni. Nehéz bekerülni ebbe a zárt világba, ahol jól ismert cégek képviselik az Egyesült Államok ízeit. A Hab'n'go azonban egyedülálló a maga nemében,
erre azonnal felkapta fejét a zsűri is.”
– tudtuk meg a Chili Hungáriától.
Ez egy habanero befőtt mangóval, innen a név: HABanero aNd manGO. Alapvetően csípős szószokat és paprikakrémeket készítenek a chili termelők, de aki tovább akarja gondolni, az készít savanyúságot is. A cég azonban valami mással akart előrukkolni.
Így jött a befőtt, ami édes és ehhez pont passzol a habanero paprika, ami alapból gyümölcsös ízű és illatú.
A kilencedik The Hot Pepper Awards-on az Open Class csoportba nevezték, ahol leginkább chilis csokikkal versenyzett együtt – ennek tükrében komoly siker a magyar bronzérem.